Voorzieningen

Dorpshuis
DorpshuisDe Nesse
Dorpshuis De Nesse (Pastoor van Zantenlaan 33, Nes aan de Amstel) is de “thuisbasis” voor vele verenigingen en clubs uit Nes aan de Amstel en wijde omgeving. Hier kunnen zij terecht voor hun activiteiten. Dit loopt uiteen van biljarten, volleyballen, orkestrepetities, conditietraining, yoga, 55+sport en schoolgymnastiek tot EHBO, damesvereniging en nog veel meer.
Ga naar de website
Basisschool
BasisschoolDe Zwaluw
Basisschool De Zwaluw is een kleinschalige basisschool waar kinderen het goed naar hun zin hebben. Het geheim? De combinatie van thematisch samenhangend onderwijs, aandacht voor het individuele kind en een prettige sociale omgeving. Ouders die eenmaal onze school ontdekken, kiezen graag voor de prettige sfeer die onmiskenbaar bij een kleine school hoort. Iedereen wordt geaccepteerd, iedereen kent elkaar.
Ga naar de website
Kerk
KerkSt.Urbanus
De parochie wordt gevormd door de parochianen uit Nes aan de Amstel en omstreken en heeft haar activiteiten in de prachtige St.Urbanus kerk. Ze vormt onderdeel van het cluster bestaande uit de Emmausparochie uit Uithoorn en de St.Jans Geboorteparochie uit de Kwakel.
Deze website geeft u via bovenstaande menu’s en de kalender informatie over onze parochie, haar leden, de organisatie, allerlei kerkelijke en niet-kerkelijke activiteiten die er plaatsvinden en de mogelijkheden van huur.
Ga naar de website
Pont
PontVeerpont Nessersluis
Sinds 1919 vormt de kabelveerpont in Nessersluis de verbinding tussen de Amsteldijk-Zuid bij Nes a/d Amstel en de Veldweg in de Ronde Venen. Deze fiets-auto-voetveerpont heeft een draagvermogen van 12 ton.

Ga naar de website
Thuiszorg
ThuiszorgAmstelring
Ga naar de website
Openbaar vervoer
Openbaar vervoerAML flex
AMLflex is een duurzame en flexibele vervoerservice op bestelling in de regio Amstelland-Meerlanden. Het vervangt deels de grote bus die niet frequent rijdt. Jij bepaalt wanneer je wordt opgehaald bij jouw halte en waar je naar toe reist. AMLflex rijdt dus als jij het nodig hebt!
Ga naar de website
Participe
Participe-
Ga naar de website
Waterschap
WaterschapAmstel, gooi en vecht
Ga naar de website
Overige voorzieningen
Overige voorzieningenvia Gemeente Amstelveen
Ga naar de website