VRIJDAGAVOND 31 mei: wielerronde Nes a/d Amstel

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur Parkoers afgesloten voor alle verkeer KOM GEZELLIG KIJKEN De supportersvereniging heeft opnieuw vergunning van de Gemeente Amstelveen gekregen voor het houden van de wielerronde van Nes a/d Amstel.

De 56e editie van deze unieke ronde zal plaatsvinden op VRIJDAGAVOND 31 mei a.s. op het gebruikelijke parkoers.

De start en finish bevinden zich voor restaurant “Cantina del Corazon”. De renners rijden vanaf dit punt over de Amsteldijk zuid naar de “Rode Paal” bij Uithoorn. De weg wordt vervolgd over de Hollandsedijk, Oude Bovenkerkerweg, fietspad Bovenkerkerweg en vervolgens de Nesserlaan. Tenslotte komen de renners via de Amsteldijk weer richting Finish.

Het eerder omschreven parkoers zal tussen 19.00 uur en ongeveer 21.00 uur geheel worden afgesloten voor het verkeer. De Nes en andere omwonenden van het parkoers zijn gedurende de genoemde periode niet per auto of fiets bereikbaar. Tevens kunnen de inwoners van Nes, andere omwonenden en bezoekers erf of parkeergelegenheid niet per auto of fiets verlaten omdat verkeer op het parkoers door de politie is verboden.

Het negeren van dit verbod kan levensgevaarlijke situaties tot gevolg hebben, zeker als tegen de rijrichting van de renners wordt ingereden. Fietsers die normaal gebruik maken van het fietspad langs de Bovenkerkerweg worden omgeleid.

De pont bij de Nessersluis zal vanaf 18.45 niet meer varen.

Inwoners en toeschouwers worden verzocht om voor 19.00 uur in de dorpskern van Nes a/d Amstel aanwezig te zijn. Deelnemers en toeschouwers kunnen hun auto, motor, fiets of brommer parkeren bij de Urbanus kerk of de Wijnschuur.

Voor nadere informatie over parkoers en afzetting kunt u contact opnemen met Jan van der Lelie (06-22217357) of Kees Gels (06-14698034)

KOM GEZELLIG KIJKEN

Zie ook onze flyer

 

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam*
Achternaam*
Geslacht*
Postcode*
E-mail*