Programma Nesser dorpsfeest van 14 t/m 16 juni a.s.

Nog even en het Nesser dorpsfeest gaat weer van start. Een weekend lang allerlei activiteiten voor jong en oud.

Op vrijdagmiddag 14 juni start dit prachtige evenement en staat het springkussen klaar De kinderen kunnen Hip-Hop workshops volgen zoals Breakdance en Graffiti..

Op vrijdagavond is er na de jaarlijkse klassieke voetbalwedstrijd, FC Nes United  – Atletico Nes, feest in de tent. De band ‘Funk it UP!’ zal optreden. Entree is gratis.

Op zaterdag 15 juni wordt de dag gestart met een markt waar lokale producten en kunst gekocht en aanschouwd kan worden (vanaf 11:00 uur). Iedereen is welkom om spullen te komen verkopen of kopen. Neem een kleedje mee om alle verkoopwaar uit te stallen. Bij slecht weer kan er droog verkocht worden in de feesttent. Deelname is gratis!

Tevens vindt op zaterdagochtend, na groot succes vorig jaar, weer “Heel Nes Bakt” plaats waarbij lokale bakkers de competitie met elkaar aangaan om het mooiste en/of lekkerste baksel aan de jury te presenteren.

Na het pupillenvoetbal zaterdagmiddag op het scoutingveld is er een dorpsmaaltijd, verzorgt door basisschool De Zwaluw, tegelijkertijd is er muzikale begeleiding van  ‘The Weatherman”.

Zaterdagavond vindt het jaarlijks terugkerende slob en slotenrace plaatst. Van heinde en ver komen deelnemers naar Nes aan de Amstel om door de schitterende Bovenkerkerpolder te racen door de weilanden en sloten. Ook voor toeschouwers een waar spektakel. Inschrijven vanaf 19:00 uur in de feesttent.

Vanaf 21:00 uur zal het dak van de feesttent eraf gefeest worden tijdens de ‘Voute Saterdag goes back to the 90’s.

Op zondag 16 juni kan traditioneel de kerktoren beklommen worden en is er voetbal 6X6 voor volwassenen. ’s Middags zijn er (volksspelen) en kunnen schitterende oude en klassieke tractoren aanschouwd worden Deze middag heeft ook een oranje tintje door het EK voetbal. ’s Avonds is er voor de innerlijke mens van alles te kiezen bij diverse foodtrucks tijdens FoodNes.

We sluiten af met de Stoelendansch en feest onder begeleiding van een lokaal bekende zanger

Genoeg redenen om erbij te zijn! We zien u graag tijdens het feestweekend op het feestterrein.Meer weten, check de facebook pagina (https://www.facebook.com/NesaandeAmstel ) of instagram van het ‘Nesser Dorpsfeest’

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam*
Achternaam*
Geslacht*
Postcode*
E-mail*