Kerst aan de Amstel op 16 en 17 december

De Stichting Vrienden van de Urbanuskerk organiseert op zaterdag 16 en zondag 17 december wederom ‘Kerst aan de Amstel’.

 

Op zaterdagmiddag bent u van harte welkom op ons kersttrui-dorps-evenement met veiling. Originele veilingkavels kunt u met foto en omschrijving aanbieden via projecten@vriendenurbanuskerknes.nl. Mocht u nog een mooie bijdrage hebben voor onze brocanteverkoop, stuur dan ook een email met foto naar projecten@vriendenurbanuskerknes.nl.

Kerst aan de Amstel sluiten we op zondagmiddag af met een geweldig kerstconcert van de Amsterdamse Tramharmonie. Nadere informatie volgt.

 

Als onderdeel van ‘Kerst aan de Amstel’ mogen we voor de tweede maal, met heel veel genoegen en trots een jaarkalender aanbieden van de hand van Koen Boelrijk. Natuurlijk selecteert Koen hiervoor andere foto’s dan gebruikt voor de succesvolle jaarkalender Nes aan de Amstel 2023. HIER treft u meer informatie aan over het bestellen van de kalender. De opbrengst van onze kalenderactie is uiteraard bestemd voor restauratieprojecten voor onze Urbanuskerk.

 

Bestuur Vrienden Urbanuskerk Nes aan de Amstel

 

Peter Overdijk, voorzitter, voorzitter@vriendenurbanuskerknes.nl

Marc van Lammeren, secretaris, secretaris@vriendenurbanuskerknes.nl

Vincent Blom, bestuurslid, projecten@vriendenurbanuskerknes.nl

Monique de Bruin, penningmeester, penningmeester@vriendenurbanuskerknes.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam*
Achternaam*
Geslacht*
Postcode*
E-mail*