Inloopavonden dorps- en gebiedsvisie op 5 en 8 februari Jl. druk bezocht.

De inloopavonden van de  dorpsraad op 5 en 8 februari jl. waren  een succes. De opkomst was geweldig met veel input aan de verschillende thematafels. De sfeer was dynamisch en de discussies constructief. Er werd ook volop ‘out of the box’ gedacht. Meningen, argumenten en ideeën te over. Het zal voor ons als DR een hele klus worden om alle input op een evenwichtige manier te verwerken in de dorps- en gebiedsvisie. Wij gaan daarmee enthousiast aan de slag.

Ideeën en meningen blijven welkom. De ‘deur’ bij de DR-leden staat altijd open.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het bezoeken van de inloopavonden , jullie betrokkenheid en alle input die is geleverd. Een conclusie kunnen we al trekken. Nes a/d Amstel is een gemeenschap met pit en de gemeenschapszin is nog volop aanwezig. Dat geeft ons vertrouwen om een breed gedragen dorpsvisie te kunnen neerzetten waarbij er veel schouders beschikbaar zijn om mee te helpen die te realiseren. Wij hebben in ieder geval veel energie gekregen van de bijeenkomsten.

De DR is nu bezig met het schrijven van een eerste versie van de dorpsvisie. De uitdaging is om alle input die is binnen gekomen tijdens en na de inloopavonden en tijdens de DR vergaderingen op een evenwichtige manier te verwerken. De DR heeft inmiddels alle input geanalyseerd en een ‘kapstok’ voor de opzet van de dorpsvisie vastgesteld. Inzet van de DR is om in april een concept af te ronden om voor te leggen aan de inwoners. 

Bijgevoegd een foto impressie.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam*
Achternaam*
Geslacht*
Postcode*
E-mail*