December Cadeau – Nes aan de Amstel Kalender 2023

Tip. Decembercadeau. De unieke Nes aan de Amstel Kalender 2023 kalender. Soms vergeten we wel eens hoe mooi Nes aan de Amstel is. Met de unieke “Nes aan de Amstel 2023 Kalender” geniet u in 2023 er elke dag van. De kalender wordt in een gelimiteerde oplage uitgegeven door de Vrienden van de Sint Urbanuskerk. Het ideale Decembercadeau. Als u wilt, kunt u samen met de kalender ook nog een fraaie set wenskaarten bestellen. Bekijken

Het jaar 2022 vliegt voorbij en met de steeds korter wordende dagen naderen we de feestelijke decembermaand met Sinterklaas en Kerst. Alle reden om op zoek te gaan naar een leuk cadeau voor in de schoen of onder de boom!

Om je hierbij te helpen zijn Koen Boelrijk en de Vrienden van de Sint Urbanuskerk te Nes aan de Amstel opnieuw een samenwerking aangegaan. Na de succesvolle expositie in 2021, en de bijzondere ansichtkaartenserie die afgelopen jaar is uitgebracht is het nu tijd voor een zeer bijzonder product…

Met trots presenteren we de officiële Nes aan de Amstel Kalender 2023 met 13 prachtige en unieke foto’s van het bijzondere dorp.

Voor iedere Nesser of Oud Nesser die het dorp een warm hart toedraagt is dit een prachtige kalender om aan de muur te hebben komend jaar.
Hiermee zorg je niet alleen voor een overzicht van je verjaardagen, feestdagen en zelfs maanstanden. Je steunt ook de stichting die zich inzet voor het behoud van onze prachtige kerk.

Voor slechts € 15 is dit daarom een must have!

We werken initieel met een beperkte oplage van 50 stuks. Heb je interesse? Stuur een e-mail met uw bestelling aan penningmeester@vriendenurbanuskerknes.nl. Vermeld daarbij uw adres en wat u wilt bestellen.
Gratis bezorging in Nes aan de Amstel, Amstelveen en Waverveen. Woont u verder weg dan worden er verzendkosten in rekening gebracht

Tip: Er zijn trouwens ook nog steeds ansichtkaartensets verkrijgbaar!

Deze mooie serie van 5 kaarten is ideaal voor de komende feestdagen en is nu voor € 8 te verkrijgen. Voor slecht € 20 ontvang je zowel een kalender als een kaartenset!

Let op: de 1e druk is al uitverkocht. De kalender bestellen kan nog tot 18 december a.s. U heeft u ‘m dan uiterlijk 31 december in huis. De ansichtkaartensets zijn nog wel direct leverbaar.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam*
Achternaam*
Geslacht*
Postcode*
E-mail*