Beste Ron,

 

Afgelopen week-end contact gehad met mijn collega dorpsraad-leden en de EHBO vereniging. Volgens mij zijn we er uit. Bij deze dan ook de terugkoppeling

Punten n.a.v. ons telefoongesprek

 

Ik doe navraag bij  de EHBO Vereniging Nes aan de Amstel en vraag naar hun ervaringen met de huidige behuizing van de AED in De Zwarte Kat en bij het Dorpshuis en hun mening over een kast met koeling / verwarming.

De EHBO Vereniging heeft de AED in De Zwarte Kat en de AED bij het Dorpshuis in beheer. Gaat goed, kasten hebben verwarming / koeling. Hun voorstel is dat dit zo blijft, zij vinden het prima dat Ons Tweede Thuis (OTT) de AED bij OTT in onderhoud neemt.

De argumenten om in elk geval bij Ons Tweede Huis een buitenkast met koeling / verwarming te plaatsen deel ik in de Dorpsraad. Ik kan me goed voorstellen dat als Ons Tweede Huis de AED in onderhoud neemt, dat er ook “eisen” aan de buitenkast gesteld worden.

De Dorpsraad Nes aan de Amstel is akkoord met het voorstel van OTT om een nieuwe AED buitenkast te plaatsen conform de bijgesloten offerte. De kosten voor de kast a € 809,43 incl. btw worden betaald door de Dorpsraad. Bestelling en installatie worden gedaan door OTT.

Ter bevestiging: Onderhoud AED bij OTT gaat gedaan worden door OTT

De AED die hangt bij OTT wordt door OTT in onderhoud genomen. Er zullen vanuit OTT voor de AED geen onderhoudskosten in rekening gebracht worden aan de Dorpsraad, OTT is verantwoordelijk voor een goed functionerende AED.

Attentie bordje

Een opmerking was dat het vanaf de dijk niet goed zichtbaar is dat er bij OTT een AED hangt. Wat zijn de mogelijkheden om de vindbaarheid te vergroten. Bordje aan een lantarenpaal? Of……? Wat denk jij?

Administratieve afhandeling
De factuur kan gestuurd worden:

Dorpsraad Nes aan de Amstel

Per adres
Gemeente Amstelveen
T.a.v. mevrouw I. Ellens
Postbus 4
1180 BA  Amstelveen

De factuur kan ook in pdf naar i.ellens@amstelveen.nl

Planning

Graag ontvangen we een berichtje zodra de AED geïnstalleerd is in de nieuwe kast

Tot slot

Dinsdag 20-04 nog even met elkaar bellen om ’t door te nemen?

 

Met vriendelijke groet,

Walter Boer

Dorpsraad Nes aan de Amstel