Alternatieve kerstactie – u doet toch mee?

Omdat Kerst aan de Amstel dit jaar niet door kan gaan, starten we nu onze alternatieve kerstactie. Dit bestaat uit;

  • De mogelijkheid een lekker gevuld kerstpakket (30 euro) of een doos met 10 mooie grote amaryllisstelen (25 euro) te bestellen.
  • Het uitbrengen van een bod op door onze vrienden ingebrachte kavels. Wat hartverwarmend dat velen hier zo enthousiast aan meegewerkt hebben.

In deze Urbanesklanken treft u een inlegvel aan waarop u uw bestelling of bieding in kunt vullen. Bekijk de kavels goed, er zitten zeer originele aanbiedingen bij. Het formulier kunt u achter de kerk in de box deponeren (of bij de pastorie in de brievenbus doen). Daarnaast kunt u uw bestelling (uiterlijk zaterdag 12 december ) of bod (uiterlijk zaterdag 19 december 12:00 uur) mailen naar info@vriendenurbanuskerknes.nl

De pakketten, bloemen en verkochte kavels kunnen zondag 20 december tussen 10:30 en 14:00 uur tegen contante betaling bij de kerk opgehaald worden. Als de corona-situatie het toelaat is ook de kerststal te bezichtigen en is een koffie/chocolademelk/glühwein- to go verkrijgbaar. Prijswinnaars van de biedingen berichten wij zaterdagavond 19 december.

Hartelijke groet,

Peter, Marc, Vincent en Monique

 

kerst ad amstel-2
kerst ad amstel-1