Wijkcoach en integraal gebiedsteam Nes aan de Amstel

 

 

Wijkcoach

 

In alle wijken van Amstelveen zijn wijkcoaches actief die zich inzetten voor een prettige sociale sfeer in de wijken samen met buurtbewoners. Onze wijkcoach in Nes aan de Amstel is Louise Teerink; zij is behalve voor Nes, ook wijkcoach voor Waardhuizen en Middenhoven. Louise Teerink heeft goed contact met de Dorpsraad en met de wijkagenten, Fred van de Werff en René Grigoleit.

 

De wijkcoach stimuleert  initiatieven om het woon- en leefplezier in de wijk te verhogen en denkt mee met buurtbewoners bij het aanpakken van vragen hierin. Hebt u een goed idee voor de buurt? Dan kan de wijkcoach u helpen om uw ideeën vorm te geven; zij denkt met u mee en helpt u in contact te komen met de juiste buur of organisatie. De wijkcoach maakt graag een afspraak met u! Onderaan de pagina vindt u haar contactgegevens.

 

Wijkcoach Waardhuizen

 

Louise Teerink

Middenhoven en Nes a/d Amstel

06-12286038

l.teerink@aanz-amstelveen.nl

 

 

 

Integrale gebiedsteams

 

De wijkcoach maakt ook deel uit van zogenaamde integrale gebiedsteams die sinds 1 januari 2016 actief zijn in heel Amstelveen. Nes aan de Amstel valt onder het integrale gebiedsteam Zuid. Behalve de wijkcoach Louise Teerink maken ook maatschappelijk werker Adrienne Bosch, en ouderenadviseur Vera Lemm, deel uit van het team dat actief is in Amstelveen Zuid waar Nes onder valt. Allen zijn werkzaam bij de sociaal-maatschappelijke organisaties Vita Amstelland en AanZ. U kunt bij hen terecht met uiteenlopende vragen in verband met sociale en maatschappelijke kwesties, ouder worden, etc. Hieronder treft u de contactgegevens van Adrienne Bosch en Vera Lemm en die van Vita-Amstelland en AanZ.

 

 

Maatschappelijk werker Waardehuizen

 

Adrienne Bosch

Middenhoven en Nes a/d Amstel

06-23053825

a.bosch@vita-amstelland.nl

 

 

 

 

Ouderenadviseur

 

Vera Lemm

06-12706001

vlemm@vita-amstelland.nl

 

 

 

Algemeen telefoonnummer Vita-Amstelland: 020-5430430.