Wijkcoach en integraal gebiedsteam Nes aan de Amstel

 

 

Wijkcoach

 

In alle wijken van Amstelveen zijn wijkcoaches actief die zich inzetten voor een prettige sociale sfeer in de wijken samen met buurtbewoners. Onze wijkcoach in Nes aan de Amstel is Joyce Weij. Joyce heeft goed contact met de Dorpsraad en met de wijkagenten, Fred van de Werff en René Grigoleit.

 

De wijkcoach stimuleert  initiatieven om het woon- en leefplezier in de wijk te verhogen en denkt mee met buurtbewoners bij het aanpakken van vragen hierin. Hebt u een goed idee voor de buurt? Dan kan de wijkcoach u helpen om uw ideeën vorm te geven; zij denkt met u mee en helpt u in contact te komen met de juiste buur of organisatie. De wijkcoach maakt graag een afspraak met u! Onderaan de pagina vindt u haar contactgegevens.

 

Wijkcoach Nes aan de Amstel

 

Joyce Weij

Nes aan de Amstel

j.weij@participe.nu 

06 12286038

 

 

 

Integrale gebiedsteams

 

In iedere wijk van Amstelveen is een Integraal Wijkteam van Participe Amstelland. De wijkcoaches maakt ook deel uit van dit team samen met ouderenadviseurs, maatschappelijk werkers, sociaal beheerders, activiteitencoaches en -begeleiders. Nes aan de Amstel valt onder het integrale gebiedsteam Zuid. Behalve de wijkcoach Joyce Weij maken ook maatschappelijk werker Adrienne Bosch, en ouderenadviseur Jan-Piet Ladage, deel uit van dit team. Allen zijn werkzaam bij de sociaal-maatschappelijke organisatie Participe Amstelland. U kunt bij hen terecht met uiteenlopende vragen in verband met sociale en maatschappelijke kwesties, ouder worden, etc. Hieronder treft u de contactgegevens van Adrienne Bosch en Jan-Piet Ladage en die van Participe Amstelland.

 

 

Maatschappelijk werker Waardehuizen

 

Adrienne Bosch

Maatschappelijk werker

06 23 05 38 25

a.bosch@participe.nu

 

 

 

 

 

Ouderenadviseur

Ouderenadviseur Westwijk, Bovenkerk

& Nes aan de Amstel

 

 06 12 72 57 59

 jp.ladage@participe.nu

 

 

 

 

 

Algemeen telefoonnummer Participe Amstelland is: 020-5430430.