M.Peters-Slootweg

 

Voorzitter

 

H.Jurriën

Algemeen

bestuur

 

H. Ruhe

 

Dagelijks

bestuur

S. Meulenbelt

 

Algemeen

bestuur

B. Wesselingh

 

Algemeen

bestuur

E. van Leeuwen

 

Algemeen

bestuur

M. Lambalk

 

Algemeen

bestuur

N.Looij

 

Secretaris

Mayra Slootweg

Mayra Slootweg

Mijn naam is Mayra Peters-Slootweg en ik woon sinds een paar jaar heel fijn in Nes met mijn man, kind en hond. In Amstelveen geef ik al bijna 10 jaar les op een middelbare school en ben ik mentor in de bovenbouw waar ik met veel plezier Spaans geef aan havo en vwo in alle leerjaren.

 

mayraslootweg@gmail.com

 

Henk Jurriën

Henk Jurriën is woonachtig in het zusterbuurtschap van Nes aan de Amstel, de Zwarte Kat. Henk is in het najaar van 2018 de Dorpsraad komen versterken na het vertrek van de aanvankelijke voorzitster van de Dorpsraad Erna de Lange. Erna heeft wegens een verhuizing naar het buitenland de dorpsraad vroegtijdig moeten verlaten.

Henk maakt zich bijzonder sterk voor glasvezel in het buitengebied en vertegenwoordigt ook overigens de belangen van de Zwarte Kat. Hij is met zijn gezin woonachtig in een van de meest karakteristieke historische boerderijen in de Zwarte Kat.

 

Hermann Ruhe

Mijn naam is Hermann Ruhe en ik ben geboren en getogen in Nes aan de Amstel. Ik woon met een kleine tussenpauze alweer 20 jaar in de Nes waar ik bloemenkweker ben.

 

hgmruhe@gmail.com

Sandra Meulenbelt

Mijn naam is Sandra Meulenbelt. Sinds juni 2008 woon ik samen met mijn man in de Pastoor van Zantenlaan 3. Wij woonden eerst in Amstelveen en zijn in Nes komen wonen omdat we liever buiten wonen dan in de stad. In het dagelijks leven ben ik juridisch redacteur en vakbladjournalist voor bladen over water- en deltatechnologie.

 

s.d.meulenbeltdr@ziggo.nl

Bart Wesselingh

Mijn naam is Bart Wesselingh, 26 jaar en  woon op de Ringdijk 20 in Nes aan de amstel. Ik ben grtouwd met mijn vrouw Francis en heb twee zoons Dylano en Bradley

Samen met mijn ouders run ik een melkveebedrijf en verhuur ik mij als beveiligingsmonteur nog buiten de deur

 

bartwesselingh@live.nl

Erik van Leeuwen

Mijn naam is Erik van Leeuwen, ik ben 36 jaar en woon in de Nes  vanaf mijn 3e jaar. Ik ben zzp er in de groenvoorziening en tuinaanleg. Ben getrouwd en heb 2 kinderen.

 

evlinfra@casema.nl

Marco Lambalk

Mijn naam is Marco Lambalk en ik ben opgegroeid aan de Ringdijk. Sinds 2008 ben ik op De Wijde Blik komen wonen met mijn vrouw en 3 kinderen. Ik ben verantwoordelijk voor het ontwerp van baggerschepen.

 

lambalkm@hotmail.com

Nick Looij

Nick is secretaris van de dorpsraad sinds het vertrek van Inge Ellens in januari 2019 na 12 jaar. Nick is woonachtig in Westwijk en vervult bij de gemeente Amstelveen verder de functie van juridisch medewerker bij de afdeling stadsontwikkeling. De functie van secretaris van de dorpsraad is een ambtelijke functie.